Auto en Motor

Autoverzekering

Elke auto moet worden verzekerd. De dekking ‘wettelijke aansprakelijkheid’ is namelijk verplicht. U bent dan verzekerd tegen schade aan derden. Ook kunt u uw eigen auto verzekeren tegen zaken zoals brand, diefstal of storm. Een allriskverzekering dekt ook schade aan uw eigen auto. Weet u wat een no-claim beschermer inhoudt?

Motorverzekering

Een motor moet ook minimaal worden verzekerd met een wettelijke aansprakelijkheidsdekking. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de motor beperkt casco of volledig casco te verzekeren. Weet u dat u korting op de premie krijgt als u schadevrije jaren heeft?

Bestelautoverzekering

Een bestelauto moet u net als een personenauto verzekeren. Ook hier geldt dat de wettelijke aansprakelijkheidsdekking verplicht is. Wilt u weten wat voor dekkingen er nog meer mogelijk zijn?

Oldtimerverzekering

Een oldtimer is een kostbaar bezit. Een oldtimerverzekering kan afgesloten worden als de auto minimaal 25 jaar oud is. De premie voor deze verzekering is laag. Er zijn hieraan wel voorwaarden verbonden. Wilt u weten welke dat zijn?

Schade inzittendenverzekering

Ook kunt u voor uzelf en uw passagiers een schadeverzekering afsluiten. U bent dan verzekerd voor beschadigde bagage of kleding na een verkeersongeval. U bent ook verzekerd voor vervolgschade. Weet u wat dat inhoudt?

Verkeersrechtsbijstandverzekering

Bij verkeersongevallen waarbij u juridisch advies of rechtshulp nodig heeft is een verkeersrechtsbijstandverzekering de ideale verzekering. Wilt u weten welke personen hierbij verzekerd zijn?

Bromfietsverzekering

Als bromfietser bent u kwetsbaar in het verkeer. Daarom is het goed dat u een bromfietsverzekering afsluit. U bent gedekt voor schade aan derden. Met een allriskverzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw bromfiets of scooter.

Fietsverzekering

Een fietsverzekering is niet verplicht. Echter, als u een dure fiets heeft aangeschaft is het verstandig deze te verzekeren tegen diefstal. Er bestaat een doorlopende en een aflopende fietsverzekering. Weet u wat het verschil is?

Elektrische fietsverzekering

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Ze zijn echter niet goedkoop in aanschaf. Daarom is het een goed idee om een deze fiets goed te verzekeren. Heeft u een E-bike? Dan geldt de elektrische fietsverzekering niet. Weet u waarom niet?

Contact

Postbus 24
7630 AA Ootmarsum
Telefoon: 0541-551937
E-mail: info@nijhuis-fd.nl

Openingstijden
Contactformulier

Punt van aandacht